top of page

Over mij

Ik ben Anita van der Molen-Holl, getrouwd en drie volwassen kinderen, twee zoons en een dochter en heb deze praktijk opgestart om werk te mogen doen wat mij inspireert, energie geeft, blij maakt en van waaruit ik iets kan doen met mijn levensmotto: ‘Het hart is het meest gelukkig als het klopt voor anderen”. En voor mij is dat werken vanuit mijn passie voor de mens in de organisatie.

In mijn eigen arbeidsleven heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om je te kunnen ontwikkelen, te kunnen groeien naar werk dat je inspireert, blij maakt en energie geeft.

Hiermee wordt niet alleen het werkzame leven, maar ook het persoonlijke leven kleurrijk.

Het is waardevol en inspirerend mensen de mogelijkheid te bieden om zichzelf en/of hun bedrijf te ontwikkelen, zodat ze tot hun recht kunnen komen in hun werk, hetgeen ook doorwerkt in hun persoonlijke leven. Het samenbrengen van vaardigheden, talent, motivatie met nieuwe ontwikkelingen in een bedrijf, de juiste mens op de juiste plaats op de juiste tijd!

Mijn levensmotto

"Het hart is het meest gelukkig als het klopt voor anderen.”

binnenstebuiten-portret-1.jpg

‘Werk’ neemt in het leven van de mens een grote plaats in, daarom is het van groot belang dat die arbeidsplek een passende en inspirerende plek is, blijft of wordt. 

 

Zelf heb ik ook een ontwikkeling doorgemaakt.

Begonnen als secretaresse bij een bruidsmodefabrikant, daarna overgestapt naar financieel werk bij de Rabobank, om vervolgens terecht te komen in het bedrijf van mijn schoonvader, dat mijn man en ik als ondernemers samen verder hebben uitgebouwd tot het bedrijf dat het nu is. Vanuit een financiële rol heb ik me gaandeweg ontwikkeld naar het mensenwerk, datgene waar ik altijd al ‘iets’ mee had, en voelt als een passende jas die me inspireert en laat groeien.

Dit heeft mij eind 2018 ook gebracht tot het volgen van de basisopleiding  tot mediator, die ik in februari 2019 heb aangevuld met de specialisatie ‘Arbeid’ en waarvoor ik MfN-geregistreerd ben. Juist de dubbele pet van ondernemer én HRM-er zijn, is voor mij een grote verrijking in mijn werk als Arbeidsmediator. 

Ik kan zowel werkgever als werknemer inspirerend en effectief begeleiden en ondersteunen.

Anita is zeer prettig en kundig!
‘Ik kan iedereen Anita aanbevelen die net als ik zelf niet meer uit een moeilijke situatie op het werk kan komen.’ 

Herma  -  1 november 2019

binnenstebuiten_schrijven.jpg

Mijn ervaring als werkgever én als werknemer geeft mij de juiste bagage mee voor inspirerende en effectieve begeleiding van beide rollen. 

 

Wilt u meer weten over het creëren van een prettige en inspirerende arbeidsplek of constructieve conflicthantering? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wilt u meer weten over de waarde van arbeidsmediation? Neem dan contact met mij op.

 Anita van der Molen-Holl 

bottom of page