top of page

HR ondersteuning & Advies

Medewerkers zijn voor de meeste bedrijven het kostbaarste ‘materieel’.

Het kostbaarste, niet alleen in het licht van grootste kostenpost, maar veel meer de kostbaarste toegevoegde waarde.

Hoe creëer je een werkomgeving waarin medewerkers tot hun recht komen en voor het bedrijf het meest van toegevoegde waarde zijn? 

Met een goede salarisadministratie en een jaarlijks beoordelingsgesprek alleen ben je er niet mee. Er is méér voor nodig!

 • Oprechte aandacht en betrokkenheid:
  het oprecht betrokken zijn met je medewerkers, de mens kennen die achter de functie leeft en beweegt, weten waar hun talenten liggen én waar hun talenten niet liggen, hoe is hun thuissituatie, wat zijn hun dromen, om vandaaruit gezamenlijk te kijken naar waar zij het voor het bedrijf en voor henzelf het beste tot hun recht komen.
   

 • Strategische personeelsplanning; veranderingen binnen de bedrijfsvoering raken ook aan de personeelsinvulling binnen het bedrijf. Neem bij wijzigingen in bedrijfsvoering ook de personele gevolgen en behoeften mee!

binnenstebuiten_groep.jpg
 • Verzuimbeleid: preventief;
  Hoe ga je om met medewerkers die dreigen uit te vallen, welke acties en mogelijkheden zijn er? Constructief: hoe begeleidt je medewerkers als zij uitgevallen zijn, wat is de rol van de werkgever bij re-integratie, tweede spoor trajecten? Hoe vul je het contact met de Arbodienst in?
   
 • Aannemen van nieuwe medewerkers;
  Hoe stel ik een correcte arbeidsovereenkomst op, welke contracten zijn er mogelijk, hoe voer je kennismakings- en sollicitatiegesprekken.
   

 • Einde arbeidsovereenkomst;
  Hoe neem je op goede wijze afscheid van medewerkers. Het belang van een exit gesprek;  het vraagt durf en moed om te bespreken wat er werd gemist, wat anders had gekund, maar ook wat er goed was. Een exit gesprek is bijzonder leerzaam en van grote waarde.

Mijn meerwaarde voor u: 
"Mijn ervaring als werkgever én als werknemer geeft mij de juiste bagage mee voor inspirerende en effectieve begeleiding van beide rollen."

Anita 

binnenstebuiten_portret-2.jpg

Zoals u leest; er is dus méér nodig dan alleen een goed werkende salarisadministratie en het boordelingsgesprek. 

Moeilijk? Niet wetend hoe dit aan te pakken, waar te beginnen? Ik help u hiermee graag verder met uitsluitend advies of advies mét praktische ondersteuning.

Ik help u graag verder met uitsluitend advies of advies mét praktische ondersteuning.

 Anita van der Molen-Holl 

bottom of page